Ved å fortsette på dette nettstedet godkjenner du bruken av informasjonskapsler. Les mer om hvordan vi håndtere informasjonen i vår personvernerklæring
Det er ok!

For å endre tekststørrelsen, hold Ctrl/Cmd-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske

Digitalbyrået Arego

Windsor Door AS

Dette gjorde vi
  • Responsiv webdesign
  • Webutvikling
  • Publiseringsløsning, Starlight CMS
  • Brukerdesign
  • Online produktkatalog
Besøk nettstedet
Prosjektleder
Ida Tverborgvik
Litt om prosjektet

Windsor Door AS er en hjørnesteinsbedrift på vakre Tysnes, med over 50 års erfaring som leverandør av kvalitetsporter til  industri - og næringsbransjen. De fokuserer på unike og smarte løsninger tilpasset det norske klimaet, og er et godt bevis på hvordan mennesker med masse pågangsmot og kompetanse klarer å skape verdier, både for lokalsamfunnet og for kundene sine!

 

De tilbyr et imponerende stort produktsortiment, og med dette et behov for svært detaljerte produktvisninger og tilgjengelig informasjon til sin målgruppe. Vår utfordring ble å utvikle et brukervennlig system for Windsor,  som ikke bare kunne håndtere mengden av produkter og administrativt forenkle dette for kunden - men også sørge for at de besøkende ikke "forsvant" i undersider og struktur på veien til målet.

 

Løsningen ble en skreddersydd online produktkatalog knyttet opp mot alle serviceavdelingene i hele landet, samt en unik PDF generator som gjør det mulig for den besøkende å laste ned all informasjon knyttet til et spesifikt produkt. Disse PDF-ene kan Windsor også bruke i andre deler av sitt salgsarbeid, og trenger derfor kun å konsentrere seg om å holde nettstedet oppdatert.

 

Windsor kan også laste opp hele mapper fra adminsystemet, med flere dokumenter knyttet til større produktgrupper. Slik finner kunden store mengder viktig informasjon - og riktig kontaktavdeling med servicepersonell - med bare et klikk!

 

Det må trekkes frem at kunden har gjort et fantastisk arbeid med innholdsproduksjonen!

 

Dette sier kunden

Windsor Door AS hadde behov for å oppgradere eksisterende nettside da det var stort behov å vedlikeholde og legge inn alle produktene vi har. Etter en gjennomgang med Arego fikk vi en skissert løsninger som ville håndtere dette på en god måte.

 

Underveis i prosessen har vi også kommet med ytterligere ønsker som har vært løst utmerket av Digitalbyrået Arego. Vi opplever Digitalbyrået Arego som en profesjonell leverandør med god kompetanse. Vi har bare positive erfaringer med samarbeidet, og ser at vi har fått en nettside som har gjort det veldig enkelt for oss å vedlikeholde. Vi vil derfor bare gi våre beste anbefalinger til andre.

Ove Rosvold, adm. direktør
Dette gjorde vi
  • Responsiv webdesign
  • Webutvikling
  • Publiseringsløsning, Starlight CMS
  • Brukerdesign
  • Online produktkatalog
Besøk nettstedet
Prosjektleder
Ida Tverborgvik