Ved å fortsette på dette nettstedet godkjenner du bruken av informasjonskapsler. Les mer om hvordan vi håndtere informasjonen i vår personvernerklæring
Det er ok!

For å endre tekststørrelsen, hold Ctrl/Cmd-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske

Digitalbyrået Arego

Sunnhordland Eiendomsinvest

Dette gjorde vi
  • Webdesign
  • Publiseringsløsning, Starlight CMS
  • Grafisk profil
  • Trykksaker
Besøk nettstedet
Prosjektleder
Ida Tverborgvik
Litt om prosjektet

Når man ser muligheten for fornyelse er det enkelt å bli revet med! Det fikk vi en positiv erfaring med i vårt samarbeidet med Sunnhordland Eiendomsinvest i 2015. 

 

SEI er sunnhordlands største eiendomsbesitter, og utvikler boliger og næringsbygg for salg og utleie - privat som i offentlige markeder. Siden deres oppstart i 2001 har SEI opparbeidet seg en solid kompetanse og omdømme i regionen, og er en solid bidragsyter til lokalsamfunnet! 

 

Vi fikk i oppgave å presentere forslag til fornyet profil og eksempler på trykksaker for kunden. Dette ble etterhvert en mer omfattende kreativ prosess med stort fokus på riktige profilfarger, kvalitet på papir og trykk, selskapets ansikt utad og mange gode ideer og løsninger. Etter noen runder satt vi til slutt med en svært modernisert utgave av SEI sin profil, og grunnlaget for videre arbeid med deres nettsted var skapt.

 

Utfordringen var en noe uttadert og gammel nettside med få løsninger til å dekke behovene SEI hadde til å vise frem ledige prospekter, planlagte areal for utbygging og generelle fakta om deres tenester og virke. Løsningen ble en ikke-responsiv nettside, men med et unikt design og system i bakhånd som forenklet det administrative for kunden. Hvert prosjekt kan legges til med egne google maps koordinatorer, og vises med fine bildegallerier og faktabokser.

 

Selskapet på 3 illsjeler kunne så lansere en nettside og Facebook-profil i ny og moderne drakt.

 

Vi hadde et svært lærerikt prosjekt sammen med Sunnhordland Eiendomsinvest, og vi takker for sammarbeidet og deres engasjement - fra visittkort til nettløsning!

 

Dette gjorde vi
  • Webdesign
  • Publiseringsløsning, Starlight CMS
  • Grafisk profil
  • Trykksaker
Besøk nettstedet
Prosjektleder
Ida Tverborgvik