Ved å fortsette på dette nettstedet godkjenner du bruken av informasjonskapsler. Les mer om hvordan vi håndtere informasjonen i vår personvernerklæring
Det er ok!

For å endre tekststørrelsen, hold Ctrl/Cmd-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske

Digitalbyrået Arego

Servogear AS

Dette gjorde vi
  • Responsiv webdesign
  • Webutvikling
  • Publiseringsløsning, Starlight CMS
Besøk nettstedet
Prosjektleder
Ida Tverborgvik
Litt om prosjektet

Når unikt design og gleden av innovasjon er i fokus - da vet vi at resultatet blir bra! I 2015 fikk vi æren av å utvikle ny og moderne nettløsning for Servogear AS. En innovativ bedrift, med lang fartstid, og sterkt fokus på håndtverk av beste kvalitet!

 

Siden 1973 har de utviklet og skreddersydd et helt spesielt konsept for høyhastighets arbeidsbåter, hurtigbåter, offshorefartøy og yachter. De er et team av 50 kreative ansatte  lokalisert ved hovedkontoret på idylliske Bømlo, med flere serviceavdelinger og partnere over hele verden. Deres hovedprodukt, Servogear Ecoflow PropulsorTM, er et unik vridbart propell system som har flere langsiktige fordeler enn noe annet kjent fremdriftssystem i markedet.  Blant annet tilbyr Servogear sine kunder et mer effektivt system, med lavere forurensinger og større besparelser på drivstoffutgifter.

 

Behovene var å fremheve de unike fordelene ved systemet og deres omfattende servicetilbud på en bedre måte. I tillegg var vår utfordring å finne løsninger som gjorde det mulig å presentere deres imponerende mengde referansfartøyer som i dag benytter systemet verden over. Vi utviklet derfor en skreddersydd referansemodul som gir den besøkende muligheten til å filtrere blandt flere hundre referanser på en oversiktlig måte. I designetprosessen var hovedfokuset på store bilder/ikoner, en oversiktlig megameny, enkelt og reint oppsett med rask navigering fra undersidene, og ikke minst detaljerte beskrivelser av produkter og fartøy.

 

Et visuelt morsomt prosjekt å få bryne seg på! Vi har hatt stor glede av samarbeidet, og ønsker Servogear lykke til med nylansert nettløsning!

 

 

 

 

Dette gjorde vi
  • Responsiv webdesign
  • Webutvikling
  • Publiseringsløsning, Starlight CMS
Besøk nettstedet
Prosjektleder
Ida Tverborgvik