Ved å fortsette på dette nettstedet godkjenner du bruken av informasjonskapsler. Les mer om hvordan vi håndtere informasjonen i vår personvernerklæring
Det er ok!

For å endre tekststørrelsen, hold Ctrl/Cmd-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske

Digitalbyrået Arego

Samarbeidsrådet for Sunnhordland

Litt om prosjektet

Samarbeidsrådet for Sunnhordland hadde behov for en ny og mer funksjonell nettside og tok da kontakt med flere aktuelle tilbydere for å få designforslag og pris på en responsive nettside.

 

Vi begynte med å sette oss godt inn i Samarbeidsrådets strategiske plan og handlingsplan slik at vi fikk mest mulig informasjon til å skape et skreddersydd forslag. Etterhvert som vi hadde fått samlet alle trådene satte vi oss ned å laget en skisse som traff blink med en gang.

 

Vi presenterte skissen og løsningsforslaget, og Samarbeidsrådet kunne identifisere seg med vårt forslag. Dette ble starten på en tett og hyggelig prosjektprosess, der Samarbeidsrådet fikk ta del i det de selv ønsket. Arego fikk for eksempel ansvar for å implementere all tekst og bilder før lansering.

 

Resultatet ble en moderne og unik nettside som spiller på verdiene til Samarbeidsrådet gjennom nydelige Sunnhordlands bilder tatt av lokale fotografer. Det var mye tekst og mange dokumenter som skulle på nettsiden, og vi har fokusert på at det skal være lett å finne frem til det du leter etter.

 

Nettsiden er responsive og tilpasser seg desktop, nettbrett og mobil. I tillegg er nettsiden universelt utformet og godkjendt etter Difi sine krav.  Dette innebærer at nettsiden er tilgjenglig for alle.

 

Vi gleder oss over et langsiktig samarbeid med Samarbeidsrådet for Sunnhordland. Nettsiden kan besøkes her http://www.samarbeidsraadet-sunnhordland.no/

 

Dette sier kunden

Samarbeidsrådet for Sunnhordland har hatt behov for ny nettside i fleire år, men først hausten 2014 tok rådet kontakt med fleire aktørar for å få tilbod. Samarbeidsrådet valte Arego AS utifrå løysingane som vart skissert i tilbodsrunden. Prosessen har gått heilt feilfritt. Alle tidsfrister er blitt holdt i tillegg til at servicen har vore strålande. Me er svært godt nøgde med produktet og anbefalar gjerne Arego AS vidare. Me ser fram til vidare samarbeid.

Reidun Rykkje, Førstesekretær/næringskonsulent i Samarbeidsrådet for Sunnhordland