Å jobbe hos oss

En bedrift blir ikke bedre enn menneskene som jobber der. Derfor er våre ansatte den viktigste ressursen vi har!

Gå tilbake

Sammen som team

Vi tror på et inkluderende arbeidsmiljø hvor ærlighet og varme er viktige ingredienser. I Arego kan man være seg selv, og det er rom for å utvikle seg. Alle ansatte får komme med innspill og idèer rundt strategiske valg; det være seg produktutvikling, markedsføring, arbeidsmetoder eller nyansettelser. Hvorfor? For å sikre kundene våre det beste produktet. Vi gir også våre ansatte ansvar, noe vi tror er med på å utvikle både menneskene og bedriften.

Vi gjennomfører også kvartalsrapporter og statusmøter, slik at alle ansatte er oppdaterte på hva vi gjør rett og hvordan vi kan forbedre oss.

 

Det vi lever for

Vi setter høye krav til oss selv, og det er derfor naturlig at vi også stiller høye krav til hverandre. Vi stoler på hverandre, gir konstruktive tips og råd - og tørr å utfordre hverandre for å bli bedre.

Når vi ansetter til selskapet er det 3 kriterier som er viktigst:

  • En elsker å tenke nye, innovative og effektive digitale systemer
  • En tørr å være ærlig og ekte
  • En føler eierskap til hvert prosjekt - uansett størrelse og kunde

Disse kriteriene gjelder våre utviklere, våre webdesignere, salgsteam, konsulenter og prosjektledere. Som team skal vi alle ha samme grunnlag for å levere og leve opp til våre verdier. Det må sitte i ryggmargen, rett og slett.

Les mer om våre tjenester!

Gå videre