Ved å fortsette på dette nettstedet godkjenner du bruken av informasjonskapsler. Les mer om hvordan vi håndtere informasjonen i vår personvernerklæring
Det er ok!

For å endre tekststørrelsen, hold Ctrl/Cmd-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske

Digitalbyrået Arego
Scroll til

Mobile apper

Hva med å ha en ambassadør i lommen til kunden din? Kun et lydsignal unna en fruktbar dialog? Mobile apper handler om å levere verdi til kunden - for å bygge kundelojalitet og drive mersalg.

Innsikt

Innsikt

Hos oss i Arego starter veien til en ferdig utviklet app med å tanke gjennom hva det er som driver kundene dine mot dine produkter. Hva ønsker kunden seg fra deg? Hva ville gjort kunden din positivt overrasket?

 

Deretter setter vi oss inn i situasjonen kunden bruker appen i. Er han på bussen eller sitter hun i sofaen hjemme? Hva er konteksten? Skal appen være et tidsfordriv eller løse et spesifikt problem?

 

Vi kaller det innsikt. Innsikt i hverdagen, og i de ubevisste behovene som drar oss mot en handling. Hvordan kan vi utnytte denne innsikten til din fordel?

Kreativitet og teknologi

Kreativitet og teknologi

Etter at innsikten er etablert og vi har et klart mål med appen din, starter vi en kreativ prosess. I forening med teknologisk forståelse, finner vi den løsningen som passer best inn til appen din.

 

Når ideene er notert, starter vi utviklingen av en prototype. Hvor avansert prototypen er varierer, men den har som hensikt å luke bort begrensninger med brukeropplevelsen på et så tidlig tidspunkt som mulig. Den muliggjør også tester på målgruppen tidlig i utviklingsfasen.

Utviklet for alle plattformer

Utviklet for alle plattformer

Vi utvikler apper med webteknologi, noe som muliggjør distribuering av appen til alle dagens mobile plattformer, samt alle fremtidige plattformer, i en og samme utviklingssyklus. Dette sparer deg for kostbare og langtrukne utviklingssykluser, og alt innhold på appen oppdateres enten automatisk via webtjenester eller i en skreddersydd publiseringsløsning som er tilpasset din app.

 

Appen drifter vi i en av verdens ledende skyløsninger for å sikre deg oppetider i verdensklasse og kundene dine en så rask og god brukeropplevelse som mulig.