PSW Group

Kvalitetsleverandør av sikre, pålitelige og kostnadseffektive løsninger til olje- og energibransjen. En bedrift i sterk vekst med over 150 ansatte og enorme anlegg lokalisert på Ågotnes, Mongstad og i Liverpool 

144,orig[title]
141,orig[title]
142,orig[title]
136,orig[title]
137,orig[title]
139,orig[title]
138,orig[title]
140,orig[title]
Gå tilbake

Om prosjektet

I 2017 fikk vi oppdraget med å utvikle en helt ny og mer moderne nettløsning for PSW Group. Målet med prosjektet var å gjøre det administrative arbeidet mye enklere, og samtidig fremheve tjenestetilbudene på en mer brukervennlig måte. Selskapet var i endring og hadde derfor behov for en oppfriskning på sin digitale plattform.

Gjennom tett samarbeid med kunden sikret vi at de prosesser som var i gang internt rundt selskapsstruktur og tjenesteområder også ble fremstilt på riktig måte på nettløsningen. Designmessig var det viktig at løsningen var visuelt tiltalende med mye luft og et rent uttrykk. Samtidig hadde PSW Group mye innhold som måtte struktureres på en oversiktlig måte - og vi la vekt på å gjenskape mange av de samme funksjonene på alle undersidene av løsningen.

Nyhetsmodulen ble tilpasset til å støtte bildegallerier og filmgallerier i en samlet Media & Nyheter side, selskapets styrer og ledelse ble presentert, og selve tjenesteområdene fikk en oversiktlig megameny for å sikre at den besøkende finner raskt frem til ønsket informasjon. En global søkefunksjon ble utviklet for å spare klikk og navigering, og hver underside kan presenteres med en dedikert kontaktperson - enten det gjelder jobbsøknader eller generell kundekontakt.

Dette gjorde vi

  • Publiseringsløsning, Starlight CMS
  • Responsiv webdesign og utvikling
  • Produkt og tjenestemodul
  • Nyhetsmodul flerspråklig 
  • Jobbmodul 

Opplev www.psw.no

Gå til nettsiden