Kattnakken

Kattnakken ble etablert i februar 2013, og har raskt blitt en favoritt blant barnehager og foreldre. Produktene fra Kattnakken er designet på barnas premisser og et løfte om å lage klær barn vil trives i.

327,orig[title]
324,orig[title]
325,orig[title]
328,orig[title]
326,orig[title]
329,orig[title]
Gå tilbake

Om prosjektet

I 2015 lanserte vi i tett samarbeid med Kattnakken vår første nettbutikkløsning! Systemet som ble tilpasset har fra da blitt grunnpakken vi tilbyr flere av våre kunder, som hver og èn har skreddersydd sin løsning videre.

For Kattnakken var det viktig med en nettbutikk som var i tråd med deres merkevare, og som kunne tilpasses med illustrasjoner og bilder etter årstider og etter kolleksjoner. Produktene vises som tabellvisninger med filtreringsmuligheter etter farge, antall, lagerstatus og pris, samt en forhåndsbestillingsfunksjon som gjør at man kan bestille en vare og få den tilsendt når nye volum er produsert. 

For medlemmer ble det utviklet Klubb Kattnakken med spennende tilbud og rabatter, ordrehistorikk med mer. Vi integrerte også lager/produktkatalogen mot tredjeparts regnskapssystem. For forhandlere av merkevaren ble det også utviklet et eget system for rask bestilling og varebeholdning. Frakt og pakkeseddel-system støttes via en annen tredjepart - for sømløs bestilling fra produksjon til leveranse.

Dette gjorde vi

  • Publiseringsløsning, Starlight CMS
  • Webshop plattform, Starlight CMS
  • Responsiv webdesign og utvikling
  • Kobling mot tredjepart API
  • Produktkatalog
  • Betalingsløsning

Opplev www.kattnakken.no

Gå til nettsiden