GB Bygg

Med over 17 år i bransjen har GB bred kompetanse innen alle typer tømrerarbeid, glass- og låsejobber

626,orig[title]
623,orig[title]
622,orig[title]
630,orig[title]
627,orig[title]
619,orig[title]
621,orig[title]
620,orig[title]
629,orig[title]
628,orig[title]
Gå tilbake

Om prosjektet

I 2018 fikk vi i oppdrag å designe og utvikle en flunkende ny nettside for GB Bygg! Glass & Byggteknikk AS var i en omstruktureringsfase og i prosessen med navnebytte og helt ny profil. De leverer tjenester innenfor Glas, Bygg og Prosjekt, med mange spennende referanseprosjekter og ikke minst ansatte med bred kompetanse innen alle typer tømrerarbeid, glass- og låsejobber for hele Sunnhordlandsregionen.

Vårt fokus var å utvikle en brukervennlig nettside, som fremhevet tjenesteområdene og referansene på en god måte. Løsningen ble en framside som enkelt kan tilpasses med flere eller færre informasjonsbokser etter behov, og en framsidebanner for å fremheve referanser eller andre interne sider.

Hver underside har mulighetene til å vise før - etter bildegallerier og vanlige gallerier fra prosjekter. Det var også viktig med et enkelt forespørselsskjema for tilbud, samt oversiktlig kontaktside med alle ansatte. Referansene er presentert etter hvert sitt tjenesteområde for rask navigering.

Med en lekker profil levert av Skag Design ble resultatet en stilren og brukervennlig nettside. Vi takker for oppdraget!

Dette gjorde vi

  • Publiseringsløsning, Starlight CMS
  • Responsiv webdesign og utvikling
  • Referansemodul
  • Tilbudsskjema

Opplev www.gbstord.no

Gå til nettsiden