Fitjar Mekaniske Verksted

Fitjar Mekaniske Versted leverer mellom annet designutvikling, prosjektering og engineeringstjenester, nybygg og ombygginger til fiskeri og havbruksnæringen.

 

658,orig[title]
656,orig[title]
635,orig[title]
655,orig[title]
653,orig[title]
636,orig[title]
654,orig[title]
657,orig[title]
Gå tilbake

Om prosjektet

Vi fikk i 2019 det spennende oppdraget å oppgradere Fitjar Mekaniske Verksted sin gamle nettside og løfte den over på en mer moderne løsning. Fitjar Mekaniske Verksted As (FMV) har siden 1957 jobbet med skipsdesign og utvikling, prosjektering og engineeringstjenester, nybygg, ombygginger og service/basevirksomhet for fiskeri og havbruksnæringen. Verftet ligger idyllisk til på Fitjar sør for Bergen, og har ca 100 fast ansatte.

Behovet var å gjøre det administrative arbeidet mye enklere enn på gammelt system, men hovedfokuset var å gi nettsiden et mer moderne uttrykk med god presentasjon av referanser og tjenesteområder.

Framsidenhar en stor framsidebanner og støtte flere aktuelle artikler og linker inn til relevante undersider. Søk sørger for rask vei til informasjon for den besøkende.

Referanser ble kategorisert i en filtreringsløsning, med teknisk informasjon og bildegallerier for hver referanse. Rask vei til kontakt var et av hovedfokusene, og FMV`s administratorer kan enkelt legge til "call to action" knapp på alle undersider med kontaktperson eller link til kontaktside.

Vi takker for det kjekke prosjektet vi har hatt sammen med FMV, og gratulerer med nylansert nettside!

Dette gjorde vi

  • Publiseringsløsning, Starlight CMS
  • Responsiv webdesign og utvikling

Opplev www.fmvas.no

Gå til nettsiden