Ved å fortsette på dette nettstedet godkjenner du bruken av informasjonskapsler. Les mer om hvordan vi håndtere informasjonen i vår personvernerklæring
Det er ok!

For å endre tekststørrelsen, hold Ctrl/Cmd-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske

Digitalbyrået Arego
Scroll til

Digital markedsføring

Den digitale utviklingen har endret forbrukernes atferd og hvordan bedrifter markedsfører seg og sine tjenester i dagens marked. Å skape interesse rundt sin merkevare og tjenester er blitt en utfordring. Er du til stede på de arenaene der målgruppen din er? Oppnår du de resultatene du ønsker?

Kundereisen

Kundereisen

Det er smart å lytte til sine kunder. I dagens marked er maktbalansen endret – kunden googler, facebooker, twitrer og surfer i markedet etter relevant informasjon før han fatter en beslutning. Dette betyr at du må møte kundene dine der de er: på nett, mobil, nettbrett og i sosiale kanaler.


Det digitale inntrykket

Å kartlegge hvordan du fremstår digitalt kan derfor være en klok investering. Det digitale inntrykket er ofte kunden sitt første møte med deg, og man bør være bevisst på hvordan man fremstår. Hvorfor skal han velge dine tjenester over andre sine? Kartleggingen handler om å luke bort frustrasjonselementer, gjøre konverteringen fra besøkende til kunde kortest mulig og legge en tydelig strategi for hvordan kundereisen skal bli en god opplevelse.

 

Vi ser de gylne mulighetene og bidrar med å forbedre dine digitale tjenester – og utvikler nye der det trengs. Alt for å gi kunden en positiv kundereise som gir deg et fortrinn.

Kampanjer

Kampanjer

Et godt digitalt konsept bygger på en helhetlig plan og et overordnet mål. Vi vet at en avgjørende suksessfaktor i konkurranseutsatte bransjer er målrettet kommunikasjon og riktig budskap. 

 

Vi i Arego hjelper deg å tenke ut spennende, kreative og interesseskapende kampanjer. Vi jobber med grunnideen bak og legger en gjennomtenkt markedsstrategi for hva som skal til for at du skal lykkes med ditt mål.

 

Vi undersøker utviklingen i markedet innenfor din bransje, og ser på hvilke hensikter kampanjen skal ha, hvilke kanaler man bør benytte, målsetninger, målgrupper, tidsrom og budskap. Sammen med deg skaper vi oppmerksomhet og trafikkflyt til ditt nettsted. 

 

Søkemotor-optimalisering

Søkemotor-optimalisering

Søkemotoroptimalisering hander om synlighet og å overbevise søkemotorene om at din nettside er den mest relevante for brukeren. Hvilke søkeord er populære og mest brukt av din kundegruppe? Og hva søker de etter når behovet melder seg?

 

Hensikten med SEO er å få deg høyere opp i søkeresultatene for relevante søkeord. Ved å aktivt benytte gode søkeord i innholdet på nettstedet og følge Google sine regler for god nettskikk, er SEO en gratis arena for din markedsføring.

 

Derfor tenker vi i Arego på søkemotoroptimalisering allerede fra skisse- og strukturstadiet når vi utvikler nettsteder for våre kunder. Vi hjelper deg å velge riktige søkeord ut i fra konkurranse og popularitet på Google, og slik skape mer trafikk inn til nettstedet. Det du representerer må implementeres helt fra starten av, fra godt gjennomtenkt domenenavn, URL, struktur, semantikk, innhold, bilder, interne og eksterne lenker.

Digital annonsering

Digital annonsering

Når du skal annonsere på nett har du som regel bare noen få tegn tilgjengelig for å skrive det som skal selge ditt produkt, og du er kanskje blant ti andre annonsører for samme produkt.

 

Hvordan fanger du kundens oppmerksomhet? Og er nettstedet de lander på etter at de klikket på annonsen tilpasset annonsens målsetting?

 

Digital annonsering blir stadig mer spisset for å nå utvalgte kundegrupper. Annonsering i dag blir mer rettet mot kundegruppene etter geografi, preferanser, adferd og søk/nøkkelord. Vi hjelper deg å velge relevante søkeord for din kampanje eller ditt tilbud, og redigere/overvåke annonsene og nettstedene dine slik at du får resultatene du ønsker.

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev handler om å få mottakeren til å utføre en ønsket handling, og er et effektivt verktøy for å dele aktuelle nyheter og tilbud med en utvalgt kundegruppe. Nyhetsbrev krever lite fra avsenderen og er en perfekt måte å markedsføre seg på.

 

Generelt sier vi at nyhetsbrev og e-postmarkedsføring har høyere ROI (Return of Investment) enn noen annen markedskanal, og er derfor svært lønnsomt. Man knytter tette bånd med kunden, og ofte ser man resultater like etter utsendelse.

 

I Arego bruker vi et profesjonelt verktøy til utsendelse av nyhetsbrev, Campaign Monitor, som blir brukt av verdensledende bedrifter som Facebook og Apple – men også av mindre bedrifter verden over. Vi kan hjelpe deg med å lage et forhåndsbestemt design – en mal – til ditt nyhetsbrev som vil forenkle utsendelsene. Vi setter også opp en utsendelsesplan for hvor ofte du bør sende ut nyhetsbrev, vi kan også administrere alle utsendelsene for deg, skrive innhold og lage kampanjer i samarbeid med deg som kunde.

Vite mer?
Ida Tverborgvik
Markedskonsulent

Takk for din interesse! Vi vil kontakte deg så snart vi kan :)

Vennligst fyll inn obligatoriske felt!

En feil oppstod