Ved å fortsette på dette nettstedet godkjenner du bruken av informasjonskapsler. Les mer om hvordan vi håndtere informasjonen i vår personvernerklæring
Det er ok!

For å endre tekststørrelsen, hold Ctrl/Cmd-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske

Digitalbyrået Arego
Scroll til

Digital kompetanse

Hvordan navigere i en verden full av digitale muligheter og forventninger? Hvordan kan du benytte digitale kanaler for å skape de gode relasjonene med dine kunder? Vi hjelper deg med nye ideer, de riktige beslutningene og med å heve kompetansen til dine ansatte.

Rådgivning

Rådgivning

Hender det at du får telefoner fra selgere som påstår at du må kjøpe deres tjenester for å bli synlig på nett? Har du hørt noen si at du MÅ være på Facebook med din bedrift? I vår digitale hverdag går ting fort, nye teknologier og medier dukker stadig opp og mange føler seg usikre på hvordan de skal forholde seg til den.

 

Å følge feil råd kan være en kostbar affære

I Digitalbyrået Arego arbeider vi med digital teknologi hver dag, noe som gjør oss litt mer avslappet i forhold til den. Vi følger med på hva som rører seg der ute og vi er i stand til å skille mellom det som er verdt å undersøke mer om, og det som bare er en impuls, skapt av en selger, en artikkel på nettavisen eller en velmenende kollega.

 

Vi skaper et rom hvor det er lov å stille de kritiske spørsmålene, samt være kreative for å finne de gode løsningene som kan gi deg som kunde noe tilbake på din innvestering.

Kurs og opplæring

Kurs og opplæring

Vi tilbyr kurs og foredrag innen følgende områder, men skreddersyr gjerne en kompetansepakke etter din bedrift sitt behov.

 

  • Digitalt fortrinn
  • Innhold for nett
  • Sosiale medier
  • Webanalyse
  • Søkemotoroptimalisering
  • Google AdWords
Vite mer?
Roy Arne Fylkesnes
Daglig tjener / Kunderådgiver

Takk for din interesse! Vi vil kontakte deg så snart vi kan :)

Vennligst fyll inn obligatoriske felt!

En feil oppstod