Ved å fortsette på dette nettstedet godkjenner du bruken av informasjonskapsler. Les mer om hvordan vi håndtere informasjonen i vår personvernerklæring
Det er ok!

For å endre tekststørrelsen, hold Ctrl/Cmd-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske

Digitalbyrået Arego

Arbiro AS

Dette gjorde vi
  • Responsiv webdesign
  • Webutvikling
  • Publiseringsløsning, Starlight CMS
  • Digitalrådgivning
  • Online produktkatalog
Besøk nettstedet
Prosjektleder
Ida Tverborgvik
Litt om prosjektet
Om Arbiro

Arbiro AS har de siste 10 årene vært en totalleverandør av profilprodukt, firmagaver og verneutstyr til større og mindre bedrifter. De er et selskap på 9 ansatte, med egen serviceavdeling og et svært omfattende produktsortiment og et solid leverandørnettverk over hele Skandinavia. Slik tilbyr de sine kunder høg servicegrad og kompetanse innenfor flere store produktkategorier i markedet.

 

En bedre kundeopplevelse

Arbiro ønskte å skape en bedre kundeopplevelse ved å presentere produktene gjennom navigasjon og produktinfo, i stedet for å refere til kataloger som er en svært vanlig presentasjonsmetode i bransjen. En viktig suksessfaktor var en brukervennlig plattform for å håndtere og importere disse store produktmengdene fra ulike underleverandører.

 

Søkemotoroptimalisering

Det er heller ikke å stikke under en stol at en online produktpresentasjon har store fordeler når det gjelder  synlighet i søkemotorer.

 

Gjennomføring

Vi la stor vekt på brukervennlig filtreringsfunksjon for brukerne etter kategorier og enkel navigering blandt produktene. Veien til kontakt og bestilling av produkter er kort, samtidig som Arbiro sine administratorer enkelt kan redigere og legge til informasjon i et skreddersydd adminpanel. Det må legges til at Arbiro har har gjort en fantastisk innsats med bearbeidelse av alt innholdet på nettstedet!

 

Dette sier kunden

Over lengre tid har vårt firma hatt ei statisk nettside utan muligheit til å søke på produkt. Særlig denne funksjonen ønska vi å endre på, men vår store utfordring er ei svært stor produktbredde med mange variablar. Vi var derfor lenge usikker på korleis dette kunne løysast på en god måte og innafor ei kostnadsramme vi kunne forsvare.

 

Når prosjektet vart sett i gang erfarte vi raskt at dette ikkje var rett fram, men gjennom både god dialog og et løysningsorientert team hos Arego AS har vi fått ei nettside som har gitt oss eit stort visuelt løft med dei funksjonane vi ønska oss. Samarbeidet med Arego AS vert opplevd positivt og vi gir gjerne selskapet vår beste anbefaling.

Roger Djupvik, Dagleg leiar
Dette gjorde vi
  • Responsiv webdesign
  • Webutvikling
  • Publiseringsløsning, Starlight CMS
  • Digitalrådgivning
  • Online produktkatalog
Besøk nettstedet
Prosjektleder
Ida Tverborgvik