Ved å fortsette på dette nettstedet godkjenner du bruken av informasjonskapsler. Les mer om hvordan vi håndtere informasjonen i vår personvernerklæring
Det er ok!

For å endre tekststørrelsen, hold Ctrl/Cmd-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske

Digitalbyrået Arego

ALLIANCE+

Litt om prosjektet

ALLIANCE+ er en av Skandinavias største tilbydere innen Facility tjenester med over 5000 ansatte. Det som skiller de fra konkurrentene i Norge, er deres høye kvalitetskrav og deres lokale avdelingsledere.  Dette gjør at kunden fysisk kan møte en serviceleder med lokalkunnskaper istedet for å ringe en sentralisert servicesenter og gjerne snakke med forskjellige personer fra gang til gang.

 

Det var nettopp denne styrken vi ønsket å formidle når vi utviklet nettstedet til ALLIANCE+ i Norge. Kunden skal oppleve dette gjennom det visuelle førsteinntrykket, bildene av ekte medarbeidere,  og teksten kunden leser.

 

Videre var det viktig for selskapet å komme høyt opp i de organiske søkeresultatene da konkurransen i markedet er svært hard. Vi jobbet derfor strategisk også med dette fra starten av. Resultatet er høy rangering i søkemotorer i de områdene Alliance+ søker å vinne markedsandeler.

 

Totalt sett har nettstedet gitt ALLIANCE+ flere kundehenvendelser og gjort salgsarbeidet litt enklere.

Dette sier kunden

ALLIANCE+ er svært fornøyd med samarbeidet vi har hatt med Digitalbyrået Arego. De har tatt oss godt imot som kunde, og lost oss trygt igjennom hele prosessen frem til ny nettside var publisert. Tidsfrister er holdt, og vi er svært fornøyd med sluttresultatet. Det er og en bonus for oss at publiseringsløsningen er så brukervennlig som den er, noe som gjør at vi sparer både tid og krefter når vi redigerer siden.

 

Vi ble også imponert over måten Arego løste utfordringen ved å intervjue både oss og kunder, før de dannet en strategi.

Per Rørvik, Salgsleder